Thursday, April 11, 2013

SENARAI CALON AHLI PARLIMEN UMNO/BN YANG DIGUGURKAN..

1. Nor Mohamed Yakcop (BEKAS ahli parlimen Tasek Gelugor)
2. Awang Adek Hussein (BEKAS calon parlimen Bachok)
3. Shahrizat Jalil (sudah mengumumkan tidak akan bertanding)
4. Noh Omar (BEKAS ahli parlimen Tanjong Karang)
5. Abdullah Ahmad Badawi (BEKAS perdana menteri dan ahli parlimen Kepala Batas)
6. Abdullah Md Zin (BEKAS ahli parlimen Besut)
7. Abu Seman Yusop (BEKAS ahli parlimen Masjid Tanah)
8. Azalina Othman Said (BEKAS ahli parlimen Pengerang)
9. Azmi Khalid (BEKAS ahli parlimen Padang Besar)
10. Baharum Mohamed (BEKAS ahli parlimen Sekijang)
11. Bung Mokhtar Radin (BEKAS ahli parlimen Kinabatangan)
12. Halimah Mohd Sadique (BEKAS ahli parlimen Tenggara)
13. Hamim Samuri (BEKAS ahli parlimen Ledang)
14. Ismail Kassim (BEKAS ahli parlimen Arau)
15. Jamaluddin Jarjis (BEKAS ahli parlimen Rompin)
16. Lilah Yassin (BEKAS ahli parlimen Jempol)
17. Mohamed Nazri Aziz (BEKAS ahli parlimen Padang Rengas)
18. Mohd Johari Baharum (BEKAS ahli parlimen Kubang Pasu)
19. Mohd Zin Mohamed (BEKAS ahli parlimen Sepang)
20. Rafidah Aziz (BEKAS ahli parlimen Kuala Kangsar)
21. Rosnah Abdul Rashid Shirlin (BEKAS ahli parlimen Papar)
22. Adnan Mansor (BEKAS ahli parlimen Putrajaya)
23. Shahrir Samad (BEKAS ahli parlimen Johor Bharu.


Sumber : Klik sini.

8 comments:

  1. Ahli2 politik UMNO cepat luput, tak mcm PR, makin tua makin porpular. Kah, kah, kah....

    ReplyDelete
  2. merepek nie..semua gugur sapa mau bertanding...hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Strategy le gamaknye kononye calon kali ini clean dr msaalah rasuah dan peribadi, hakikatnye kalau dah bgelumang ngn taik semua tpalit sama

    ReplyDelete
  4. No 21,22,23 tu mustahil utk digugur...
    No. 11 kompom mengamuk sakan hahaha...

    ReplyDelete
  5. no.11, tu boleh balik timba ikan sg kinabatangan, dengar kata iakan banyak.

    ReplyDelete
  6. mf ked...dia kena timba ikan sebab duit yg dipelahap dah habis...tak berkat..duit haram!!

    ReplyDelete
  7. Nampak sangat informasi dari blog ini tidak boleh dipercayai dan menyimpang jauh......Jangan sampai dilabel sebagai blog sampah bro....Ada aku kesah???

    ReplyDelete
  8. Betul komen lu Bravoria bhai... Madie bhai ni info blog dia banyak tak betul. Tapi diulas sikit punya cantikkkkk...macam harem je wa baca. Terutama kes PSM di Semenyih, last2 ada sorang bhai tu datang dari Beranang kasi clear sama kita.

    Woiii...Madie bhai, lu punya info ttg ahli parlimen B-end yg digugurkan telah MENCERITAKAN lu ni category blogger apa, mana dan siapa.

    Lu cerita cukup lebat...tapi sekadar nak melaga2kan pemimpin PR...lu nak jadi Papagomo ke apa bhai....

    ReplyDelete

Lu orang nak komen, wa tak halang. Tapi lu kena la bertanggungjawab atas lu punya komen..
Lu nak maki wa ke, nak maki gomen ke tu lu punya pasal. Ada Aku Kesah??

My Blog List 1

My Blog List 2

My Blog List 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...