Monday, April 1, 2013

Lagi macai detected!!!!



Perghhhhh... Makin menjadi2 Umno perkuda kan jabatan kerajaan yang ada bagi memberi kenyataan yang menyokong pihak mereka. Lepas mufti mufta di minta untuk bagi ulasan pasal twitter Penolong Setiausaha Satu Dewan Pemuda Pas Pusat Khairul Fahmi Mat Som yang dikatakan menghina Nabi Muhammad S.A.W.

Kali ni Pengarah JAKIM pulak memainkan peranan untuk menambahkan lagi perisa gula2 untuk menghadapi pilihanraya umum. Klik sini untuk baca artikel pasal Pengarah JAKIM ni.

Bukan main lagi nak nasihatkan orang sedangkan punca Khairul Fahmi tu tweet ayat macam tu pun berpunca dari sifat dan adab sopan Umno dalam berpolitik la macai wei..!! Wa bukan nak back up mamat pemuda Pas ni tapi baru2 ni sebuah blog diwujudkan khas untuk menyebarkan video lucah yang mana pelakon nya mirip2 Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim.

Disusuli pulak pendedahan gambar edit anak Anwar Ibrahim, Nurul Izzah yang jugak Ahli Parlimen Lembah Pantai.

Dan kemuncak kemarahan semakin meletus bila akhirnya gambar edit Tuan Guru Nik Aziz yang kononnya akan keluar pulak video berkenaan cuma tunggu masa dan ketikanya..

Apakah budaya sopan begini yang di maksudkan oleh Pengarah JAKIM ni? Dan berkenaan twitter Khairul Fahmi tu, takkan tak faham maksud yang cuba di sampaikan. Takkan pegang jawatan pengarah telah membuatkan dia bodoh untuk memahami erti maksud yang tersirat. Tak guna belajar tinggi2 tapi maksud bahasa yang simple pun tak faham. Baik letak jer jawatan pengarah tu, pegi motong getah lagi bagus kalau bahasa melayu pun tak faham...

Muahahahahahahahahahahahaha...

13 comments:

  1. BUDAKBOY

    Pengetahuan agama tinggi tapi lebih takutkan manusia daripada takutkan Allah. Kesian aku tengok pengarah jakim ni.

    Cuba tanya pengarah jakim tu.. apa hukum menukar kerajaan PAS Kelantan???

    ReplyDelete
  2. Biasalah bro... tinggi mana sekalipun ilmu agama diorang... bila dah kena nasi kangkang umno laknatullah... agama pun diorang sanggup jual beb... hahahaha...

    ReplyDelete
  3. Bahasa twitter Khairul tu, budak pas SPM pun faham. Bodoh punya pengarah.

    ReplyDelete
  4. wa tak sangka Umno ni bangangnya sampai ke tahap pengarah bhai...
    muahahahahahahaha...

    ReplyDelete
  5. Sheds and greenhouses hardly ever have bathrooms- unless
    they're really extremely cushy. :)

    Here is my weblog :: order arrow sheds

    ReplyDelete
  6. Is it me, or are the people who fall into all of those traps are usually the type
    to break up for excellent in 3 months into the relationship.
    Now instead of sickening lovey dovey status showing
    up on our news feed, we now have "I hate my ex" messages showing up
    on our news feed. The less "social" you make your relationship, the better.


    Have a look at my web blog ... attract women hypnosis

    ReplyDelete
  7. My Boyfriend wants support, he is six and 140lbs when he use
    to become 170 three months in the past. He grew to
    become ill and doctors nevertheless do not know whats wrong with him.
    I'm anxious due to the fact he has become adhering to an extremely restricted acid reflux disorder diet regime. Just this past 7 days he has dropped 8lbs. How can he achieve excess weight with acid reflux disorder complicating this for him. He's literally pores and skin and bones
    now. Remember to help!

    my web-site; gain muscle lose fat Intermittent fasting

    ReplyDelete
  8. I am really enjoying the theme/design of your web site. Do you ever run into any browser compatibility issues?
    A handful of my blog audience have complained about my website
    not operating correctly in Explorer but looks great in Opera.
    Do you have any advice to help fix this problem?

    Feel free to visit my webpage; Vigrx Plus

    ReplyDelete
  9. I blog frequently and I seriously appreciate your information.
    The article has really peaked my interest. I am going to book mark your website and keep checking for new information about once a week.

    I opted in for your RSS feed too.

    Also visit my blog post - office furniture 2 go coupons

    ReplyDelete
  10. "Wait, what's wrong with "light" olive oil?" I did not see this addressed but,
    so Matt, my understanding is the fact that the "light" label indicates more refined.
    "In the U.S., flavorless and often reduced quality (refined) oil is sold as "lite" or "light" oil. " That's lifted from oliveoilsource.com, which also says that there's considerably oil "of this kind of poor quality that it should be refined to produce an edible product", and so
    they put a word that has positive connotations ("light") around the label and sell it right here.



    my web site metabolic cooking report index

    ReplyDelete
  11. Exercise is very recommended to all of us and
    it has quantities of advantages.

    Feel free to visit my site; Berardi Precision Nutrition Pdf

    ReplyDelete
  12. Great! you've got to study the pdf that arrived with it. the diet program program is all there. get pleasure from!

    my website; download six pack shortcuts 3 dvd set

    ReplyDelete
  13. give me a dietchart plz.

    Also visit my blog post; six pack shortcuts Indir

    ReplyDelete

Lu orang nak komen, wa tak halang. Tapi lu kena la bertanggungjawab atas lu punya komen..
Lu nak maki wa ke, nak maki gomen ke tu lu punya pasal. Ada Aku Kesah??

My Blog List 1

My Blog List 2

My Blog List 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...