Friday, May 31, 2013

Hot!! Johor negeri penuh maksiat???

Sorry to say la, wa bukan nak kondem negeri Johor tapi bila wa buat survey pasal kes 'ayam', negeri Johor punya kes pelacuran warga asing yang agak tinggi. Klik sini, sini, sini dan sini.

Wa rasa rakyat Johor pun rimas dengan situasi ini tapi apa kan daya, kuasa buka ada ditangan rakyat tapi pada pihak berkuasa yang terbabit.

Mana penguatkuasaan jika keadaan berterusan begini. Ini menambahkan lagi masalah sosial yang dah makin teruk melanda negara.

Heran bila negeri yang dikatakan kubu kuat Umno penuh dengan segala macam perkara maksiat. Tapi yang selalu digembar gemburkan, kisah masalah sosial yang berlaku di Kelantan sedangkan di Johor lebih teruk.

Cuba bayangkan apa yang berlaku di Johor sekarang ni berlaku pulak di Kelantan. Wa rasa hari2 berita warta perdana akan canangkan isu ni sampai rakyat naik muak..

keh keh keh keh keh keh keh keh keh keh...


3 comments:

Lu orang nak komen, wa tak halang. Tapi lu kena la bertanggungjawab atas lu punya komen..
Lu nak maki wa ke, nak maki gomen ke tu lu punya pasal. Ada Aku Kesah??

My Blog List 1

My Blog List 2

My Blog List 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...