Tuesday, July 3, 2012

Breaking news : Ribut melanda Kampar!!

Tajuk kat atas wa bubuh skema habis punyer macam journalist professional ooo. Kira impian wa tercapai jugak la untuk menjadi journalist pekak walaupun dibuat tanpa di bayar ataupun mendapat upah atas apa yang wa dah sumbangkan. Hanya untuk berkongsi info dengan kengkawan semua.


Petang semalam hujan serta angin kencang melanda Pekan Kampar dan sekitarnya. Banyak harta benda awam dan peribadi yang musnah terutamanya atap bumbung rumah. Tidak terkecuali beberapa pejabat kerajaan termasuk Pejabat Tanah Kampar yang bumbung pejabatnya terselak dalam kejadian semalam.


Wa sempat la snap 2, 3 keping gambar tempat kejadian untuk di kongsi bersama kengkawan semua. Pejabat Tanah dan Daerah KamparKanvas digunakan sebagai pelindung sementara

Kren digunakan untuk membaiki kerosakan
Staff sedang menyelamatkan dokumen2 penting
Sebuah bengkel cuci kereta yang ranap dalam kejadian semalam


Sebatang pokok yang terjongket sekali dengan akarnya

Bengkel kereta yang di hempap pokok

Pokok belakang rumah wa yang terbelah dua

P/S : Cerita ni tak ada kena mengena dengan beberapa siri posting yang lepas2 perihal isteri pertama Perdana Menteri Malaysia @ FLOM


Tapi lepas ni pasti akan ada timbul cerita sensasi pesta pemberian bumbung baru melalui Yayasan Bina Upaya pemberian kerajaan pimpinan Zambery Kadir. Pesta ni pasti akan menjadi hit tajuk utama suratkhabar milik Umno/BN.

keh keh keh keh keh keh keh keh keh..

No comments:

Post a Comment

Lu orang nak komen, wa tak halang. Tapi lu kena la bertanggungjawab atas lu punya komen..
Lu nak maki wa ke, nak maki gomen ke tu lu punya pasal. Ada Aku Kesah??

My Blog List 1

My Blog List 2

My Blog List 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...