Tuesday, February 5, 2013

Hot!! VVIP Malaysia kena cekup kat Argentina sebab smuggle duit haram..

Harapkan pagar, pagar tak boleh harap. Orang yang sepatutnya diamanahkan untuk membendung gejala rasuah pulak yang jadi balaci tukang bawak duit. Cerita ni pun wa cilok dari FB lawyer kat sini.

Mereka di syaki cuba menyeludup duit berjumlah USD 1.5juta dan dilarang meninggalkan negara hingga semua selesai. Lebih sadis, duit tu di rampas.

keh keh keh keh keh keh keh...

Dah la kantoi, duit pulak lebuh. Padan muka. Sapa suruh lu songlap duit dari Malaysia nak bubuh dalam akaun kat luar negara. Sepatutnya kerajaan Malaysia pun kena ambik tindakan tegas terhadap the real penyangak matawang ni..

Kalau lu orang nak tau sapa yang terlibat tu, kena tunggu pendedahan hot selanjutnya oleh tuan Lawyer ni la...

keh keh keh keh keh keh keh keh keh.....

2 comments:

  1. LUBANG PUKI LE CERTA RUPA PARIA.NAK SOROK TAK PAYAH BAWAK CERTA LE

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeeeee... tak sabor nyer...
      keh keh keh keh...

      Delete

Lu orang nak komen, wa tak halang. Tapi lu kena la bertanggungjawab atas lu punya komen..
Lu nak maki wa ke, nak maki gomen ke tu lu punya pasal. Ada Aku Kesah??

My Blog List 1

My Blog List 2

My Blog List 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...