Tuesday, February 26, 2013

AWAS..! SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT..JANGAN MUSUHI RAKYAT..!

Terbukti..sesiapa yang menentang arus kebangkitan rakyat bermakna menjerut leher sendiri..

Rangkaian kedai makan mamak dan produk kicap Tamin mungkin akan menerima nasib yang sama dengan Sekincan ikan bakar yang sudah pun gulung tikar lantaran terlalu memandang rendah kebangkitan rakyat serta terang2an mengampu pemimpin zalim..!

Beberapa orang celebriti termasuk pakar motivasi juga bakal kecundang dengan penangan PEOPLE POWER..!

You scratch my back and I'll scratch yours..

Sumber : Korie Goldfinger

p/s : Amaran buat peniaga. Kalau nak cari makan dengan meniaga, buat la elok2. Jangan nak babit dalam politik. Kang tak pepasal menerima nasib yang sama dengan Sekinchan Ikan Bakar.
Lu kalau meniaga, lu punya customer terdiri dari pelbagai latar belakang politik, so jangan tunjukkan lu punya kecondongan. Nanti makan diri balik beb!!!

2 comments:

  1. setuju betui dgn pandangan tu...berniaga pada semua..selamat!

    ReplyDelete
  2. Aku selalu gak makan kat kedai pas (sbb bendera pas besar dlm tu) xde le sampai boikot2. Nie sampai warning.."come on la yg tutup tu pon sedara islam gak. Xyah le fanatik sampai tahap tu...org kafir tengok kite gelak sakan....

    ReplyDelete

Lu orang nak komen, wa tak halang. Tapi lu kena la bertanggungjawab atas lu punya komen..
Lu nak maki wa ke, nak maki gomen ke tu lu punya pasal. Ada Aku Kesah??

My Blog List 1

My Blog List 2

My Blog List 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...